Bayi 1 bulan berjaga malam

bayi sy 1 bulan 13 hari. Sejak seminggu ni bby sy kerap berjaga malam. Siang byk tido, bgun pun sebb mnyusu. Lebih kurg dari jam 2 -5pagi mcm tu dia jadi tdo bgun mcm tu tp byk trjaga dari tido. Dia xknal siang dan malam lagi kan. Macam mna cara nk bgi Bby lebih berjaga siang ye? Ada tak kat sini berpengalaman mcm sy? #SeriusTanya #firstmom

1 Balas

Saya tak pernah usik wake windows baby. Anak saya fully BF. Masa umur anak saya baya anak awak, waktu malam every 2 hours memang anak akan bangun untuk menyusu sebab itu demand anak saya. Wake window anak saya waktu ni 2 jam.

2mo ago

Boleh refer recommended wake windows kat sini