Demam & cirit

Bayi saya umur 2 bulan dia demam n cirit berdarah selepas tukar susu. Saya serik pergi klinik jumpa doktor suruh tukar susu tapi lepas tukr terus jadi mcm tu #firstmom #pleasehelp #seriusnanya ada apa apa pernah experience tak?

1 Balas

pergi hospital terus sis jgan biarkn sya mcm awk baby dya cirit lps tu ada drah sikit2 dh 4 kali sya tgk mcm tu terus bwk gi klinik mlm tu kene tahan wad sbb tkut ada jgkitan pade usus kne on antibiotik 4 hri dduk wad lpstu dh sihat alhamdulilah better cpat2 bwk ank awk gi hospital ya jgn tgguh2