Najis bayi 3 bulan

Bayi saya baru berumur 3 bulan.. lebih kerap susu badan.. biasanya sebelum ni dia akan membuang setiap hari at least sekali dua.. tp kali ni dh 5 hari x poo poo.. normal ke yer?? Dh buat macam² urutan.. n baby tidak meragam atau kembung.. #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

ade bg susu formula ke?

1y ago

normal sis..ank Sy mcm tu juga sis,1 minggu lebih Bru dia poo..umur 3 bulan lebih juga..Sy tanya doc mereka ckp normal don't worry☺️