Perjalanan Jauh Dan Buaian

Bayi saya 2 bulan. Dia da biasa tidur dalam buaian. Waktu tidur je mst nak d buai. Next week saya nak balik kampung. Pjlnan dlm 6 jam. Saya risau baby xbole nak tdo dlm kreta. Takut dia cari buaian. Ada tips x? #firstmom

3 Balas

ada ajar bby tido bawah? if ada xde masalah.

8mo ago

jika anak sis mmg perlukan buaian kita tak bole halang , sbb kualiti tidur baby kne jaga , dan kita hapuskan dlm fikiran kita tak de buaian baby tak bole tidur , jadi kene ada ilmu , jadi parent ni sentiasa belajar walaupun anak dah 5 org