Kandungan Skincare aman untuk Ibu Hamil

Baru tau hamil hari ini, minta masukan kandungan skincare yang aman buat ibu hamil dong, bunda.. Saya pejuang jerawat. Baru aja kelihatan membaik dan meninggalkan wajah kusam dan bekas jerawat kemerahan.#seriusnanya #bantusharing #jangandibully #babyfirst #1stpregnnt #berbahagia #keepstrong #momytobe

1 Tanggapan

pake yg ada kandungan centella asiatica boleh bun, biasa jerawat pake yg ada salicylic acid kan, klo salicylic acid memang jgn dl bun. tp kalo yg kandungan tea tree boleh kok