boleh tak buat neb sendiri utk anak

baru2 ni sy beli neb dkt online dah beli ubat neb dkt farmasi.. sebab baby sy ada kahak dah jumpa doktor .. drng kata biasa sdgkan anak sy menangis setiap tido bunyi kok2 kuat.. momy2 rasa okay tak saya buat sendiri😭? sebab sorg ibu tknak anak dia sakit #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Nk buat sendiri kena betul2 pandai. Bukan study kt youtube ke apa. Rujuk doktor kanak2 ya & bukan pharmacist. Silap step nanti boleh memudaratkatkan baby 😊

Bahaya neb sendiri takut benda lain yg jd. Doktor marah kalau neb sendiri. Apa kata pegi jumpa doktor lain pula ya..