Uri di bawah tp tak bleeding

Baru scan td.. uri betul2 di bawah.tak bleeding pun tp ada waktu²nya sgt sakit di bawah perut.. sampai nak jalan xboleh,terbongkok² mcm org kena apendik.Ada yg pernah jd tak..masih ada harapan kan utk uri naik ke atas tu.. 18 weeks.nnti nk rpt scan masa 28 weeks..tq yg respon💚 #seriusnanya

4 Balas

hm klau saya pulak 22weeks dh kerap kencing jugk tpy xde bleeding cumanya nk tido tuu sakit sgt kaki belah kanan mcm kat celah kelengkang tu hm mummy ii tahu ke nak buat apa?nk urut takut