Due date 2 Jun, ada ke yg dah bersalin?

Baru ni jumpa doktor pakar O&G di hospital, baby songsang, dapat tarikh szer 16/5, lagi 6 hari nak jumpa anak mama. Doakan mama dan baby sihat ya. Rezeki selepas 12 tahun. #Firstmomtobe #BabyBoy

6 Balas

Saya sama due dgn awk. First mom to be juga dan inshaAllah boy juga hehe. Takda tanda2 apa lg. contraction palsu pun tk penah rasa lagi 😅 harap2 urusan kita semua utk bersalin dipermudahkan Amiinn 🥰🥰

Sama due laa , tp kita bby besa dr usia atas sbb diabetes d/c dr kata ... dua minggu lg repeat scN ,, kalau besar sgt kne bersalin cepat 🥲 doakan saya jugaa ya

1mo ago

Sama gdm on ubat. Semoga dipermudahkan urusan

Sy due date 5/6.. scan 34w msih songsang 12/5 ni tggu scan LG.. pregnant ank ke 5, yg lain smua brsalin normal.. tkut plk Bila dgr czer

Sy due 2/6 juga tp doc bagi tarikh bsalin 27/5 ni secara czer.sb yg sblm ni pernah czer.Bdebar2 rasa.Walaupun cZer..

1mo ago

Tp saya ada gdm dan on ubat sekali. Tu dapat tarikh awal. Semoga selamat dan dipermudahkan urusan.

semoga dipermudah

1mo ago

Terima kasih