34 weeks scan

Baru ja buat 3d scan tadi . Kepala baby d atas 😖😖 risaunya baby songsang . Ada chance tak utk baby pusing ke bawah sblm due date ? #firstmom #pleasehelp

7 Balas

Kita sama. Saya scan 32 weeks, doc cakap kepala baby still kat atas. 37 weeks ni kena scan balik nak tengok kepala baby dah kat bawah ke belum. Kalau 37 weeks, baby still x pusing, kena warded huhuhu. Semoga baby kita pusing ke bawah sebelum due date ❤️

1y ago

😥😥 semoga dipermudahkan sis . sy pun bharap sgt baby akan pusing .

masih ada chance lg untuk baby pusing. awak sujud lama2, sambil tu mintak doa pada Allah. boleh jugak buat mcm ni; sandar dan luruskan kaki di dinding seperti huruf L, dan tarik nafas dalam2 melalui perut. banyakkan berborak dgn baby juga 😘

Saya mcm sis jugak. Saya stop solat duduk. Saya solat mcm biasa sujud lama lama alhamdulillah baby dh pusing

byk kn sujud sis.. sy pon ari tu mcm tu.. skg da masuk 37w.. baby da masuk laluan da

banyakkan sujud lama² , pujuk baby , dan buat senaman .

awak try buat senaman n pujuk baby ,

Sujud lama"