Ibu memgamdung selsema, tekak pedih yakmat

Baru harini dapat demam. Tak larat betul, letih dan lemah. 3 hari sebelum selsema n sakit tekak je dah buat remedies tonyoh kunyit kt batang hidung n minum air hangat kembang semangkuk takleh jgk hilang. Hari Isnin ni kt rumah kena buat bsp 4x boleh je kan cucuk jari? Hari selasa rv bsp n checkup monthly dkt kk terus ckp kita demam ke ya ? Doc akan bg ubat ke ya ? 🤒😷🤕🤧

1 Balas

Saya setiap kali tak sihat memang akan pergi klinik. Doktor akan bagi ubat dan dos yang sesuai untuk ibu mengandung. Macam lama sangat nak tunggu hari Selasa. Kalau saya tak larat dah tu. Awak pergi jelah klinik hari ni. BSP tetap berjalan macam biasa.