tolong jawab kejap .

baru baru ni saya g checkup . hb tak cantik . pastu misi terkejut sebab berat badan turun 2 kilo . dari 48 jadi 46 kg . masa tu baru 10 minggu . macam pelik jugak kenapa turun 2 kilo sebab makan selera je dalam masa sebulan . ada sapa sapa pernah kena macam ni tak . anak first . #firstmom ☺️

2 Balas

first trimester saya turun 3kg. doktor takde ckp pelik pun. lepas tu masuk 2nd trimester berat naik balik sendiri

Ada timbang kat rumah juga tak? Kadang tu kot salah penimbang ke apa 😅