Baru 8 WEEK

BARU 8 WEEK BERAT BADAN DAH NAIK 2 Kg.. makan tak de la banyak pun, makan ikut time je.. last makan malam pun 6-7 petang mcm tu..

5 Balas

baru sikit sis tu naik 2kg. saya 6 weeks brt bdn dah naik hampir 5kg. itu mendadak sgt. kalau xde org tegur sy gemuk xde nya sy tahu sy pregnant

sy pun 8week, tp x scan lg. berat pun dh naik 3kg..sy pun cm xcamya sbb peregnant ka sbb apa, sbb duk pikir perut x besar pun

sy 9week xlalu lgsg mkn xthu la tkt trun brt pn misi bebel..syoknya slera mkn sis msih tggi

saya naik 3 kg 8w skrang dh 73 dari 70😭

Saya naik 4kg 😅. 8w jugak.

2y ago

ni klu di kk habis kena cek pelbagai sbb berat naik sgt sis.. tp tu la kita jenis selera makan