Masih confuse..

Baru 4 hari lewat period... Saje test ms terbangun awl pg dan dpt result samar².. Tak sedap hati Ms nk solat zohor cek lg skali Masih samar² juga.. Cuma pelik xde tanda² cam preggy Dan xnk berharap lebih.. Masih trauma Kes keguguran 2 thn lepas.. just nk Minta doa dr kwn² semua semoga kali ini menjadi kenyataan.. Belum cek klinik sbb nk tggu 2 3 hari lg nk repeat upt ☺️ #doaygbaik2

Masih confuse..
2 Balas

saya macam sis lah , tak berharap sebab takut kecewa masa awal2 dulu. tapi agak lama gak sis trauma . saya trauma sampai hujung trimester 1. alhamdulillah dah trimester ke 2 sekarang 🤗 Insha'Allah kalau ada rezeki kalini, hilang trauma sis perlahan2 🤗 sebab saya pun pernah keguguran, sebulan lepas dari tu , pregnant semula . takut , overthinking, semua ada . tapi saya percaya dengan perancangan Allah ❤️ moga sis kuat ya 🤗

2y ago

Test ms zohor td... Moga dipermudahkan segala urusan kita semua ☺️

Inshaa Allah, jika Allah berkehendak hamba kecil tu hidup, Inshaa Allah, pasti kandungan Puan selamat. Amin. Sy pun tak byk tanda pada awal kehamilan. Welcome to the club baby 2023 ya Puan☺️

2y ago

Inshaa Allah Amin..🤲🏽☺️