Macam mana rasa contraction?

Bangun pagini perut mengeras, rasa cramp, rasa senak sangat, duduk salah baring salah. Saya first time mom taktahu adakah ni braxton hicks atau contraction? Tapi takda turun tanda. Kandungan skrg 37w+2d 🥹 #ingintahu #firstmom

1 Balas

rasa contraction mcm senggugut bergabung dgn keracunan makanan... hah tapi 3x ganda lagi sakit... bawak tido pun tak lepas, baring tak selesa, bgun pun tak selesa... serba tak kena lah kisah nya... kena pndai kawal nafas dan emosi sis