Tastebud Rasa Pahit @ lain²

hi bakal² mommies.. saya msuk 15w dah. ☺️ nak tnya, ada tak sesetengah ibu mengandung rsa lidah tu pahit smacam ja seharian? smpikan kita nk telan nasi pn terasa lain sbbkn tastebud lidah kita rsa pelik².. mmg pkara biasa ye? boleh tahu tak cara/tips mommy² sekalian mengatasi selera semasa lidah pahit tsbut? terima kasih ❤️✨ #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Masa i first trim memang tastebud tak sedap, pahit. I kurangkan sweet food. I banyak makan orange je