GATAL PADA STRETCH MARK

Hi bakal2 ibu, mcm mna solusi untk stretch mark yg gatal ya? Nk sentiasa buh cream atau lotion atau mintak ubat sapu ya? Bila tido mlm2 klau xsedar tgn akn garu2 n siang hri klau cuaca panas dy lg gatal, ap perlu sy buat ya? Garisannya pon dh nmpk merah sgt2 hmm #pleasehelp #bantusharing #firstmum

1 Balas

My mum said…Jan pakai seluar ketat kena pakai seluar yg selesa n lembut kain, klu kulit gatal Jangan garu tau nti berbekas n then letak losyen or baby polder di bahagian yg gatal ….by the lain org lain cara…hihihi tpi itu la cara sy dia dah 6ank kulit perut cantik je xda bekas langsung mcm org bujang pula

9mo ago

💕