Hamil 7 minggu

Hi bakal2 bunda, sekadar ingin tahu. Kehamilan 7 minggu, payudara mmg akan mula kurang sakit? Perut kadang2 terasa kejang bila lapar. Ada bunda2 merasa yg sama?

3 Balas

Normal sis . Sye dah tnya nurse . Payudara mmg akan sensitif dgn sentuhan . Sakit tu normal sbb bila pregnant dia akan membesar . Nurse advice jgn biarkan perut lapar . Kalau lapar mkn je .

Sama sis. Breast kurang sakit. Tetiba risau pulak yg pasal ni. Perut takleh tahan lapar lelama. Terus rasa tak selesa sangat.

ya sy merasakan yang sama. jadi pastikan bile lapar tu terus makan😄