asap sanitizer

bahaya ke tak ya asap sanitizer yg macam foging covid tu? orang coway tu cakap tak bahaya untuk ibu mengandung. lepas sembur rasa pening mual #35minggu

1 Balas

asap fogging tu actually safe for pregnancy. tapii selalu nya crew fogging akn suruh pregnant lady and kids keluar rumah and pakai mask for double protection. saya one of the crew fogging coway. tu pon kalau dia pakai coway punya sanitize solution. kalau die beli luar x tau la. sbb coway punya xde bau, xmelekit. yg ade bau normally yg luar punya. kalau rasa pening teruk pg emergency terus.