Kaki bengkak

Bahaya ka kaki bengkak masa pregnant? Ada cara rawat tak? Boleh urut2 manja tak kalau kaki bengkak? #38minggu3hari

Kaki bengkak
2 Balas

kaki sy bngkak since 35w smpi skrg .. dh 39w6d... xbhya klau bp n urine awk ok...dsbabkn kaki sy bngkak truk... n kulit nmpk shining n merah²... strt 36w sy kna g klinik 2hri skli utk cek urine n bp... so far alhamdulillah smua ok

punca kaki bengkak sbb water retention dlm bdn tak keluar ikut tempatnya, as long awk BP awk ok, nadi awk normal. Sy tak urut tp lepas bersalin akn surut slow2.

10mo ago

Noted, thank you sis😍