Bun, coba tuliskan kalimat 'Aku cinta kamu' dalam bahasa daerah Bunda.
Voice your Opinion
Aku tresna marang sliramu
Abdi nyaah ka anjeun
Aku tresno karo kowe
Sa cinta ko
Lainnya (sebutkan di kolom komentar)

27924 merespon

1060 Tanggapan

احبك في الله يا حبيبتي aku mencintaimu karena Allah wahai kekasihku

Hanya kata aku mencintaiimu karna allah Krna kau tlah halal bg ku bgtu pun sblikny

Ku pancen seneng ro koe (jogja). Saye cintakan awak la abang (melayu, malaysia)

Aku tresna marang sliramu sma sa cinta ko..cz sy org jawa tp ktp papua..

Wong jowo Ki aku. Dadi jawabane aku tresno Karo kowe ❤️❤️❤️

Kita demen ira 😂😂 atau bhsa halusya Kula tresno njengengan 😍

أحبك في الله زوجي ... Aku mencintaimu karna Alloh suamikuu..

5y ago

Iya bun, semua udah ada taqdirnya masing²

tiang tresna ken beli (perempuan) tiang tresna ken adi (laki-laki)

doan Cinte Kolai ( dayak Kayong Tuhe Sekembar) "kalimantan Barat

adiak cinto ka uda.. sabana cinto da oiii😅😅😉