Bedong bayi

Bagi pengalaman bun, kapan waktu yang baik buat si bayi sebaiknya dibedong,, kasian kalo dibedong mulu, sampai berapa minggu atau hari mungkin?

17 Tanggapan

aq cm pake sebulan bun..tp bedong bayas ketiak aja..awal2 lahir iya malam bedong smpe kepala

anak saya sebulanan aja dibedong bun. krn udah sering diajak tummy time, udab miring2

1y ago

sejak newborn bun

cuma 1 minggu tpi klau keadaan lgi dingin ya di bedong pling cuma sebulan

waktu anak saya dibedong cuma kalo mau tidur aja selebihnya engga

Anakku di bedong cuma 1x bun pas pulang dari RS doang 🤣

anakku dibedong cm 2 minggu aja 😅

a