assalamu alaikum dan selamat sore bund..ada yang sama dengan aku ya bund..perut suka mules..trus kencang gitu..hpl 23 januari 2020..minggu lalu kaki bengkak parah tp alhamdulillah normal kembali seperti sedia kala

Bagi infox bund

assalamu alaikum dan selamat sore bund..ada yang sama dengan aku ya bund..perut suka mules..trus kencang gitu..hpl 23 januari 2020..minggu lalu kaki bengkak parah tp alhamdulillah normal kembali seperti sedia kala
1 Tanggapan

Konpal bun