Bekerja semasa mengandung

Bagaimana mommy to be bekerja semasa mengandung ya? Saya terpaksa ambil cuti tanpa gaji sebab tak larat nak kerja 😭 boleh urus diri sendiri je takat ni, makan pun orang lain masak/beli. Lepas tu, orang lain duk cerita, dia masa mengandung ok je boleh kerja. What am I missing? You all makan apa? #firstbaby #firstmom

2 Balas

saya pn sama sis kerap ambil cuti X larat..nak tgok fon nie pn pening sbnrnye..jgn dgr ckp org sis nti kite leh down..lain org lain alahan..saya mkn pisang n roti sis utk kurangkan mual..nasi mmg X leh telan muntah semula..

abaikan mulut org sis... Alhamdulillah kini saya preggy ank yg ke 6 awal² mabok sikit ni dh masuk 6weeks 3days Alhamdulillah rasa santai je xde pape ..