Berpantang dengan jamban cangkung

Bagaimana ibu-ibu berpantang sekiranya rumah yang ibu-ibu tinggal tu jamban cangkung. Boleh ke guna jamban cangkung atau apa solusinya. Mohon pencerahan#SeriusTanya

3 Balas

kalau blh jngn guna kan jamban cangkung . kerna akan membuat peranakan kita jatuh dengan mudah .. seelok nya guna jamban duduk .. boleh cari di shoppe jamban duduk untuk berpantang. ☺️ pendapat yg udah mendapat 4 cahaya mata

sy pantang rumah metua ank first dlu. masa membuang atas kerusi yg mmg utk jamban tu. kerusi tu Pak metua diy. lubang tengah 😅 masa tu sy czer lagi la dasyat . tp slowly okay je.

better beli kerusi tandas .. Ada Jual dekat farmasi..