32weeks kerap pening

Badan asik rasa letih je jalan sikit pun penat , and kepala slalu rasa berat sampai belakang leher , sy kurang darah ke atau tinggi darah ? Ke ada mslh lain ? Ad yg sama tk ? #firstmom #bantujawab

1 Balas

tinggi tu sis .. sy pernah rse nak pitam sbb pening yg terlampau teruk, mmg x boleh tahan, gi check terus bp 180+ .. terus doc msuk air .. takut sy pengsan .. klau berlarutan gii check taw sis, jgn smpai nk dekat seminggu, sakit bru gi check .. mmg nk dkt2 bersalin ni tetibe penyakit yg xpernah pernah Kita ada, tetibe dtg .. tp xsemua ibu la rse bnde ni .. sy mmg merasa, 2kli pregnant kluar msuk wad, darah tggi tetibe menyerang, lpas bersalin elok je badan .. mcm orang normal

4mo ago

Ouhh sy igtkan darah rendah , jdi sy ptut stop ke makan pil tambah darah tu ?