Saya dah 39w 3days tapi tkbersalin lagi, sape kt sini tgh menunggu hari jgk tpi tkbersalin🤣🤣

Baby tknk keluar lagi, aduh umi dia dah bt mcm ii cara dah, bersama ngan suami dah, senaman smua dah buat, minum air selusuh air kelapa, tapi maybe tgh cari tarikh yang tepat kot hihi, 16/2 kena serah diri;) , sape kt sini pengalaman yang sama? Contraction selalu kerap tapi datang sekejap nthen hilang, baby mcm gerak selalu tpi malam die aktif, tanda apa ii tkde, lendir bnyk kluar, darah hritu pun kluar masa 36w, tpi tu darah sbb bersama ngan suami maybe luka kt dlm, so kita brsabar jela tnggu baby keluar ye hihi#ingintahu #bantusharing #firstmom #seriusnanya

13 Balas

sama lah ,tp saya 39w 5d ,tngl 8 serah diri da tngl 9 induce ,bby 1stt , banyak da buat aktvti dkt rmh ,rjin jalan tp bby xmau kluar2