Surprise baby

Baby sye skrng 9m. Suami dgn sye mmg ada buat perancangan tpi tetap pregnant anak kedua skrng. Rasa sngt bersalah kat baby I. Mcm dia takkan dpt kasih sayang sepenuhnya. Sangat stress & tak tau nak buat ape 😔 Mommies tlg jgn kecam. #SecondPregnancy

3 Balas

itu laa.. benda dah jadi.. tak boleh nak patah balik.. selama ada masa 9 bulan ni sebelum 2nd tu keluar, spend time betul2 dengan yang sulung.. and next time cuba merancang ikut waktu tak subur.. elakkan bersama waktu subur walaupun dah pakai apa2 protection. supaya risiko pregnant lagi rendah..

sy anak ke2 baru 10 bulan..sy dah preg sebulan..rasa xbsedia .tp harung jela...haha...jgn fikir terlalu kedepan sgt ..nnt kita stress.. chill2 aja la ..wlpn terbabassss...😂

tbh klu sblh pihak saja buat perancangan pun xblh juga.. benda dh jadi, jalan terus saja, xperlu stress.