Minum pastu muntah

Baby syaa 1 bulan seminggu. Dia ada masa dha minum dupro, tk lama lepas tu dia muntah balik. Kalau tak kena cara mmg memancut lah. Klw tak selalunya meleleh keluar. Tapi kalau ken cara pastu saya tak burpkn dia. Mmg dia tak muntahkan balik. Kira okay ke tak? Dia macam 50/50 muntah atau tak.

3 Balas

baby saya pun minum dupro, sebulan 16 hari. baby minum 3/4 onz gap 2/3 jam. baby awak minum berapa onz? gap berapa jam? selalunya baby demand minum tu berapa onz and kekerapan baby minum tu macam mana?

9mo ago

baru je seminggu

Anak saya minum dupro pun mcm ni awk. Tk sempat nk burpkan dh memancut dlu. Sy pun stop bagi dupro.

Berapa oz susu awak bg anak minum? Gap minum susu?