Baby 2 bulan geleng kepala.

Baby sy selalu geleng² kepala ketika tidur smpai terjaga trus nangis dan susah tidur semula,ada yg tahu kenapa dan ape jalan penyelesaian supaya dia tak tergeleng² kepala lagi..sy stress sbb dia xnk puting kosong langsung,dia akan tidur kembali bila mengempeng susu badan dan akan berulang² terjaga sbb geleng kepala smpai la ke pagi..Sy stress x ckup tido dan takut dia overfeed sbb sllu jeluak susu..#advicepls #pleasehelp 🥴

2 Balas

Ada cek tak leher dia sis ? Ruam ke ?

1y ago

Mungkin gatal kot sis. Nanti Akan hilang jga . Just keep letak ubat kat leher dia tu sbb gatal tu dia geleng2