Baby suka mengempeng

Baby sy dh setahun tpi dia msih suka mengempeng dn nak susu waktu mlm. Siang pun dia tidur skejap je. Sye masih df sbb baby tak nak botol & susu lain dia muntah. Mommy ni penat sangat. Cuma nak dia tido sepanjang malam tanpa bangun. Dah try mcm2. Hmm sedih #advice #firstmom #helpandrespect

1 Balas

kena sleep train anak utk cerai mengempeng. boleh bljar dr ig babylanguage n better join kelas baru betul2 fhm n jadi. xpun ganti dgn bg pacifier