Bayi xberak

Hi.. baby sy dah sbulan lebih.. dah 3 hari baby x berak.. tp dia asyik kentut.. normal ke ibu2? Risau lah#seriusnanya #firstmom

2 Balas

Bg susu bdn atau botol ? Kalau bdn , normal . Selagi dia tak menangis , perut tak keras atau sakit bila sentuh

1y ago

Kalau dlm masa seminggu ke 10 hari tak berak , jumpa Dr ye . Tkt pape .

Cuba usap/urut tapak kaki dgn minyak telon. Anak sy klu buat mcm tu selalunya berak.

1y ago

sy dah sapu minyak mestika baby kat badan.. tp xberak jugak...