baby sakit batuk sakit tekak bila hisap susu tu dia akan kesakitan lepas tu batuk dia akan menangis

baby sy baru 5bulan mula2 dia Selesema lepas tu dia batuk2 jadi teruk sy dah bawa p kilnik tapi hanya sedut je .. skrg ni asal dia batuk mesti menangis kesakitan dan tak susu.. adakah ibu2 tau guna spray atau ubat baby umur5 bulan ke bawah tlg sy sgt2#ingintahu #pleasehelp ##pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Kalau untuk sakit tekak boleh guna Alloclair Spray. Sgt2 membantu. Awak duduk mana? Kt farmasi I x sure ada jual atau x. Kalau klinik swasta mungkin ada.

7mo ago

spary je ye sis? sbb nmpak batuk baby sy mcm batuk kering ni asal batuk menangis.. ddk N9