Ruam @ alergik

Baby Sy 23hari . Ni org pnggil ruam susu atau ruam panas yew .. kesian plk kat bby Sy . . Sy letak bedak tapi macam rimas plk tgk bdak kjp jew lps tu hilang kna baju bila menyusu . Any krim ? Ubat ? Or lotion ta? #SeriusTanya #ingintahu

Ruam @ alergik
16 Balas

Cuci muka setiap kali lepas süsü ..you dab dgn kapas ..letak cream I guna ceradan barrier cream

Untuk newborn baby kalau boleh jangan pakaikan bedak. 6 bulan ke atas baru pakaikan

snow white treatment lotion yang strawberry ataupun palmer's butter nipple cream

Baby sy pun macam tu jugak sis.. lepas tukar susu baru ada ok sikit

bwk g kk sis, nnt doc akn bg ubt yg sesuai sbb teruk sgt bintik2 mrah tu

2d ago

tq sis

bawak jumpa doktor utk dptka ubat yg sesuai