baby kick tak cukup 10

baby selalu kick time malam. time siang dia asik tidur. macam mana nk buat ya? sy dah pasang ngaji, pasang lulaby utk baby kick, cakap ngn dia. gosok2 dia. makan bnde2 sejuk. tp time malam baru la dia nk bersilat dalam tu. sy haritu sampai masuk hospital kne tahan 3 hari sebab dia tk kick. bila check doc semua okay. serabut rasa. #babykick #firstmom #31weeks

2 Balas

bykkn rehat. kalau pkul 12 tgh hari tu die x kick langsung, rehat and focus dkt dia. sampai dia kick 10kali.

tula.sy pn trfikir bnda sama..minggu dpn insha Allah sy dh kena kira kick...tlg la anak bg kerjasama