Baby kuat mengempeng

Baby saya umur sebulan kuat mengempeng, saya sampai lansung tak boleh nak buat apa2. Nak bangun makan mandi pun terkocoh2 tak boleh tinggalkan dia sekejap. Kalau malam pulak dia punya kuat mengempeng, sampai tak boleh lansung saya tidur beralih posisi. Melalak je, bukan saya tak bagi menyusu, bagi je macam biasa. Susu badan saya pun cukup cuma tula normal ke kalau newborn macam ni? Saya first mom memang takda pengalaman minta mommies bagi tips sikit boleh. TQ. #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Balas

salam sis Cuba msuk bkk page fb baby language. situ ad byak info2 tntang baby. bleh tambah ilmu Baru Dan Tak buat Kita stress

dia nak ditenangkan sis. Cuba belajar cara2 nak tenangkan bayi