Anak tak nak minum susu

Baby saya umur 6 bulan.. Sekarang dia x nak minum susu melainkan bila dia menangis ja. Normal ka tu? Mcm malam last dia minum susu pukul 9 mlm. Lepas tu dia terjaga pukul 4 pagi saya bancuh susu dia x nak minun. Dia buat gaya nak muntah. Lepas tu x pa la.. Pukul 8 pagi saya bancuh lagi susu kot dia lapar. Dia x nak juga. Dia dah start mkn dah. Cumanya kadang dia reject bubur. #firstmom #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Balas

ank da 6 bulan da kurg susu xpe da. sbb dy da mkn kn. jd fokus kt mknn