help baby ada jerawat

baby saya umur 3 bulan baru pindah rumah baru taktahu serangga apa yg gigit jadi mcm ni if saya jadi mcm bisul if kat baby jadi bintik kecik mcm ni and ad nanah sikit mummy tahu tak nk letak apa,klau pergi kk nnti diorang ckp benda biasa hmm yelah kan klinik kerajaan so banyak lagi org diorang nk layan dari small isu mcm ni#ingintahu #firstbaby

help baby ada jerawat
2 Balas

sis mcm mne ank ??? dh ok ke ?? ank saya diblkng kpla...boleh thu ubat apa awk pkai??

pg klinik swasta je sis. lg mudah nnti doctor check.