Baby tak nak df

Baby saya umur 1 bulan. Dia bila df sekejap saja hisap, lepas tu dia akan menangis, bila bagi susu botol elok ja dia hisap. Masa mula bersalin hari tu lepas 4 hari baru keluar susu.. So awal tu mmg guna susu botol. Sekarang saya pam susu utk bagi jugak baby susu badan. Tp susu sya sikit sampai minta kat kk ubat utk banyak kan susu. Sebelum nih dpt dlm 1 sudu ja.. Sekarang dpt la 1 oz dalam 30 minit pam. Tp kalau boleh saya nak susu banyak lagi. N nak bagi dia df tanpa perlu pam. #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

1 Balas

nk susu bnyk kena selalu happy happy. ibu happy, susu bertambah meriah. mkn makanan yg berkhasiat. minum air suam. kena rajin pump. Sy dulu pump 2jam sekali bila dah strt keje, kekangan masa jd Sy pump 3/4 jam sekali. alhamdulillah, susu Masih lg meriah. anak nk masuk 7 bulan.