Bayi dua bulan lebih tido lama waktu malam. Normal ke?

baby saya tido kekadang lima jam waktu malam. Perlu ke saya kejutkan? Ada ketika saya saja letak puting then dia tido. Selalunya kalau dia lapar dia akan nangis #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Bayi dua bulan lebih tido lama waktu malam. Normal ke?GIF
3 Balas

Macam lama sgt kalau baby 2 bulan lebih tdr 5 jam tanpa nenen. normal baby tdr lama tp kena kejutkan gap 3 jam utk baby minum susu takut baby terlampau lapar kesian baby.. baby aktif jg ke?

1y ago

baby aktif sis. terima kasih sis

Normal klu baby tdo lama… mcm baby saye tdo lama bila mlm.. memang saye akan bagi susu bila dia menangis.. baby saye minum susu FM.. susu FM hadam 4 jam…

1y ago

itulah baby saya ni bf. terima kasih sis

Anak saya pun dua bulan lebih sis. Tanya doktor haritu dia cakap normal tapi kena kejutkan bagi minum susu ya sis.

1y ago

terima kasih sis, baik saya akan kejutkan dia bangun