Makanan segera

Baby saya sudah 57 Harini,mlm ni dia mcm x sedap bdn sbb asyik ii terjaga...ptg tadi sy mkn spageti carbonara dgn sosej ....adakah itu punca angin yg menyebabkan baby saya x boleh tido ya??#seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

makanan yg kita makan bukan punca baby angin. baby angin atau kembung perut berkaitan dari penyusuan yg tidak melekap dengan baik. kalau sebab penyusuan tu lebih kepada alahan makanan kepada baby. yg tu pantau dari segi pembuangan dia normal atau tak. tau mungkin dia naik ruam dan sebagainya