Baby selsema tp tak demam

Hi, baby saya selsema tapi x demam, umur dia 4 bulan. Saya dah bawa pergi klinik dr bagi ubat sembur di hidung dia 12 jam sekali. Dr kata dia ok ja. Tp saya risau la. Apa yg saya perlu buat lagi utk selsema dia cepat hilang? Ini anak pertama saya. #pleasehelp #firstmom #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

3 Balas

Masa anak saya 4 bulan dia kena selesema dalam 2minggu tu tapi on off.. saya beli sterimar kat farmasi.. nampak la baby lega bila kita dah sembur kat hidung dia tu

mmg lama biasa kalau selesema, saya pun sembur sterimar 2 kali, lepas mandi pagi dan sebelum tido malam, rs nya dkt 2 minggu lebih jugak bru baik sendiri

cuba bagi dia mandi air lemon,