Susu dan berat badan baby

Baby saya lepas keluar hospital , which is seminggu kat hospital dia naik 100 gram je. Dari 2.7 ke 2.8. Sekarang ni baru je tukar susu ke dupro after guna karihome. Lets say kalau dia okay dengan dupro, tapi berat tak naik sangat okay ke?#firstmom #pleasehelp #beratbaby#susunewborn

1 Balas

Umur anak berape? Dari 2.7 ke 2.8 tuh dalam mase sebulan ke?

4mo ago

Anak saye pernah sebulan naik 200g je wak. Kalau anak active, sihat, graf cantik, ade perkembangan. Takde ape pun. Boleh je teruskan. Nak tukar pun boleh. Setakat saye try n error susu ni, pade saye ikut budak jugak untuk susu tuh naikkan berat badan die atau tak.