Baby 3 bulan 24 hari belum mengiring

Baby saya harini 3 bulan 24 hari. Tapi masih belum mengiring. Ye saya mmg tak pernah buat tummy time dkt dia., baru berapa hari ni saya start buat. Normal ke ye lambat mcm ni.. Meniarap mmg belum lahh, mengiring pun tak lagi.. Risau #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Tak perlu risau. Normal sahaja. Perkembangan setiap baby lain lain. Dalam apps ni ada check list perkembangan baby. Puan boleh refer di situ.

perkembangan anak lain lain awak. walaupun lambat atau cepat, kena kerapkan buat aktiviti dgn baby untuk merangsang perkembangan dia.