Baby 7bulan23hari

Hi, baby saya di usia macam nih belum pandai merangkak tapi dah mengesot, belum pandai duduk sendiri tapi ok jeh kalau kita dudukkan dia, belum tumbuh gigi lagi . Agak agak lambat lagi tak baby nak buat sendiri semua tuh ? Saya tak risau cuma bertanya #seriusnanya #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Balas

Semua tu normal. 😊Anak awak masih lagi on track. Awak boleh refer milestone checklist anak dalam TAP ni. Siap ada aktiviti yang dicadangkan lagi.