Baby bf hisap buang hisap buang

Baby saya dah masuk 3bulan. Lately ni dia asyik bf hisap buang hisap buang. Especially breast belah kanan. Kadang2 saya tukar belah kiri plak. Adakala duadua belah dia hisap buang hisap buang and then nangis. Dgn mak dia nangis sekali sbb taktahu nak buat apa. #firstmom #bantusharing #seriusnanya

Baby bf hisap buang hisap buangGIF
9 Balas

Anak sy mcm nii jgk.. sy bgi puting terus diam.. dia nk ngempeng yg xklur susu.. klu x dia hisap buang last2 merengek nk nangis.. bby sy 3bln 15hari

1y ago

samalah baby saya

Sama dengan anak saya. Masuk 3 bulan dia macam tuuu. Kadang air susu dah meleleh. Dia buat main jee. Geram

samalah anak saya.. ke susu saya kurang? ke dia dah kenyang sebenarnya? ke dia nak sendawa? hi3..

posisi sama je sebelum2 ni. tp takpe saya cuba posisi menyusu lain plak. Thanks

Macam sama je dgn bby sy 3bln,hisap main2

Search more on nursing strike growth spurt

1y ago

thank you awak

mungkin posisi menyusu tak selesa?

Mungkin dia x selesa dada..

1y ago

dada saya ke dia? hehe

Sama lah 😭😭😭

1y ago

huhuhu bertabahlah