Apa perlu saya lakukan

Baby saya cirit 7haribulan..8 haribulan cirit seperti dibawah dan warded hingga 10 hb..balik rumah masih baby berak sperti gambar..keputusan darah dan njis belum dketahui..Apa perlu saya buat..baby tak meragam tapi saya risau.sekarang darah xbanyak macam gambar#firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Apa perlu saya lakukan
5 Balas

Dh pergi jumpa doc? Doc ckp apa? Sbb anak sy pun mcm ni darah + lendir tapi tk banyak

10mo ago

dah warded 3 hari..sy blik masih berdrah sikit..tapi masih on antibiotik..keputusan hari khamis ni untuk ujian darah dan najis..follow up kat kk

Mcm spupu sya, doc kte rotavirus. Berak darah then cirit

10mo ago

dah dapat keputusan ..neg rotavirus..najis tiada kuman dan darah pon tiada kuman.

Baby cirit disebabkan apa?

10mo ago

tak dapat keputusan lagu sebab apa..sebab tu risau.harini masih cirit tapi dah xberdarah

Baby susu apa? Badan ke?

10mo ago

Kena tukar susu tkut tak ngam