Kulit bayi kering dah merah

Baby saya berusia 4bulan 22 hari, jadi dah pandai masuk tangan dalam mulut dan kerap garu muka sampai merah merah jadinya. Ada ke krim sesuai untuk kulit macam ni? Kesian tengok merah dan kering. Bantu saya :( #pleasehelp #firstmom

Kulit bayi kering dah merah
4 Balas

saya guna krim snowwhite. ank saya pon tiap kli beralih bulan mesti ruam merah penuh kat leher,blkg telinga,muka. Alhamdulillah guna snowwhite ruam cepat kering pstu hilang