Minta pandangan

baby saya berusia 2 bulan. Saya bukan nya tak suka mil tapi kadang stress. Bila dia dah pegang anak saya, tanak lepas melainkan baby nangis. Saya takut la nanti di cop sebagai kedekut anak. Dah la sebelum ni nak disuap nya air suam. Macam macam benda negetif otak ni pikir. Tapi rasa macam merana jiwa sebab kene sabar n tengok je ape mil buat 😭 mommy mommy rasa apa yang perlu saya buat ? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Balas

Saya pun ada makcik yang macam tu. Siap suruh saya buat air glukos hahahaha adoiii bila dukung tetibe jadi mcm hak milik. Siap bahasakan diri ‘mama’ 😂 mak saya pun pening

bagitau tak bole bagi air selagi belum 6bulan, ada baby yg jadi ,org tua juga saja suap sekali masuk hospital tau.

mean baby awak dh minum air suam ke?

1y ago

alhamdulillah. jaga tau. kena selalu pantau. sbb usus baby xkuat lagi. risau. itu la. baby nangis ni cara dia nk berkomunikasi dgn kita. harap semuanya baik2 na awak