Baby 8m jatuh katil

Baby saya berpusing sebelum tidur dan secara tak sengaja jatuh dari katil. Bunyi agak kuat dan dia menangis kuat. Lepas tenangkan dia, usap dan beri susu, dia tidur seperti biasa. Perlu ke saya bawa baby saya check ke klinik? Apa simptom yg saya perlu cepat2 saya bawa dia ke klinik kalau ada masalah dalaman? Baby saya baru 8 bulan #firstTime_mom

2 Balas

pantau baby tu 24 jam kalo dia ad muntah2, tangan bergerak2 byk kli pegi yerus kt klinik, klo dia ad tindk bls mkin aktif x yh

pantau 24jam lps dia jatuh. tgk bhgian kepala klu ada bengkak/benjol kena bawa pi klinik.