Baby taknak tidur

Baby saya baru sebulan tapi taknak tidur siang. Tidur 10min je dah terjaga tapi malam tidur lama akan bangun dalam 4jam sekali untuk susu sahaja. Normal ke macam tu? #firstbaby

1 Balas

xnormal. awk kena tau berapa lama wake window and waktu tido sepatutnya utk anak 1bulan. sbb kalau baby x ckup tido, akan effect berat baby. berat x naik langsung atau naik x cantik. lps tu belajar cara tido kan anak awk yg mana dia selesa, tau cue anak mengantuk.